Jätteenkuljettajan joulutoive


18.12.2017 - 6.1.2018

Pirkanmaan Jätehuollon tiedote

Juhlapyhäviikoilla jäteastian tyhjennys saattaa siirtyä aikaisemmaksi tai myöhemmäksi. Jotta jätekuljetukset saadaan rullaamaan mahdollisimman sujuvasti, lähettävät jätehuolto ja jätteenkuljettajat joulutoivomuksen asukkaille:

• litistä paketit ja rutista roskat, ettei roskis täyty kerrasta
• lahjapakkaukset ja -kassit voi säästää myös ensi vuoteen
• näin lajittelet joulun ja uudenvuoden jätteet - kierrätä sinäkin hyvää juhlamieltä!


Joulunakin voi vähentää jätettä

Antamalla lahjaksi palveluja, elämyksiä ja yhteistä aikaa voit konkreettisesti vähentää syntyvän jätteen määrää. Tavaraa parempia lahjaideoita löytyy muun muassa verkkosivustolta www.annajotainmuuta.fi (HSY)

Voit myös korjauttaa jotain lahjaksi – maksuttomasta palvelusta löydät helposti lähialueesi korjaajat.

Kinkkutempun tavoitteena on kierrättää 100 000 kotitalouden kinkun paistinrasvat uusiutuvaksi polttoaineeksi. Pirkanmaan Jätehuolto on mukana Kinkkutempussa keräämällä kinkun paistinrasvaa Nekalan jäteasemalla (Viinikankatu 46, A-portti, Tampere) 

Jätehuollon aukioloajat

Aatonaattona la 23.12. jäteasemat ja jätekeskukset palvelevat normaalisti. 25.–26.12. kaikki toimipisteemme ovat suljettuina.

Uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1. jäteasemat ja jätekeskukset ovat suljettuina.

Lisää tietoa joulunajan jätehuollosta saa Pirkanmaan Jätehuollon kotisivuilta http://pjhoy.fi/joulu. Sivuilta voi tulostaa jouluisen rappulapun muistilistaksi vaikkapa oman rapun tai jätekatoksen seinään.

Hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta!