A

Eeva Viitanen reuna-alueiden kuntajohtajaryhmän puheenjohtajaksi

04.02.2021

Eeva Viitanen reuna-alueiden kuntajohtajaryhmän puheenjohtajaksi

Pirkanmaan reuna-alueen kuntajohtajien ryhmä sai eilen pidetyssä kokouksessa Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Viitasesta uuden puheenjohtajan ja ryhmän varapuheenjohtajaksi valittiin Antero Alenius Hämeenkyröstä. Aiemmin ryhmän  puheenjohtajana on toiminut Hannu Maijala Urjalasta. Reuna-alueen kuntien ryhmään kuuluu Ruoveden lisäksi Virrat, Mänttä-Vilppula, Juupajoki, Kihniö, Parkano, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Akaa, Valkeakoski, Urjala, Punkalaidun, Sastamala, Pälkäne ja Kuhmoinen.

Ryhmän tavoitteena on edistää keskusseutujen ulkopuolisten kuntien välistä yhteistyötä, jakaa hyviä käytäntöjä sekä valmistella ja linjata kaikille kunnille yhteisiä asioita, joista esimerkkinä mainittakoon valmisteilla oleva sote-uudistus.

-Olen iloinen ja kiitollinen reuna-alueiden kuntajohtajilta saamastani luottamuksesta. Ruovedellä on aktiivisesti pyritty olemaan avoin yhteistyölle eri tahojen kanssa ja on hienoa, että tämä työ on huomattu myös tässä reuna-alueiden kuntajohtajien ryhmässä. Tavoitteenani on edelleen edistää kuntien välistä yhteistyötä ja uskonpa, että tämä ryhmä tulee jatkossa toimimaan entistä aktiivisemmin. Kunnilla on edessä suuria muutoksia, joista on hyvä vaihtaa ajatuksia aiempaa aktiivisemmin muiden kuntien kuntajohtajien kanssa, kertoo Eeva Viitanen.

 

Lisätietoja

Eeva Viitanen

044 787 1300

eeva.viitanen@ruovesi.fi

Takaisin