A

Koronarokotukset varattavissa yli 35 -vuotiaille

09.06.2021

Rokotukset etenevät yhteistoiminta-alueelle saapuvien rokote-erien tahdissa. Väestön rokotukset etenevät tulevina viikkoina ikäjärjestyksessä vanhemmista nuorimpaan seuraavasti:

- Koronarokotusajat ovat varattavissa nyt yli 35-vuotiaille.
- 30–34-vuotiaat, ilmoitetaan kun saatavilla olevien rokotteiden määrä täsmentyy
- 16–29-vuotiaat, ilmoitetaan kun saatavilla olevien rokotteiden määrä täsmentyy

Ajanvarauksen aukeamisen tarkka päivämäärä riippuu aina edellisen ikäryhmän varaamien aikojen sekä alueelle saatavien rokotteiden määrästä. Näyttää siltä, että 35–50-vuotiaiden rokotuksiin hakeutuminen on huomattavasti vähäisempää kuin vanhemmissa ikäluokissa ja pyydämmekin ko. ikäluokkaa varaamaan rokotusajan mahdollisimman pian. Rokote kannattaa ottaa!

Ajantasaiset tiedot löytyvät aina osoitteesta virrat.terveytesi.fi. Sivuilta pääsee myös varaamaan rokotusaikoja, jos oma ajanvarausvuoro on alkanut. Sähköinen ajanvaraus on tarkoitettu vain niille henkilöille, joiden kotikunta on Virrat tai Ruovesi.

Keiturin Sote Oy ilmoittaa rokotusten etenemisestä ja vuorossa olevista ikäryhmistä verkkosivujen lisäksi joka viikko julkaistavilla lehti-ilmoituksilla.
Nettiajanvaraus edellyttää pankkitunnuksen käyttöä. Niiden avulla tunnistetaan aikaa varaava henkilö ja varmistetaan se, että hän kuuluu aikavaraukseen oikeutettuun ikäryhmään.

Suosittelemme ajan varaamista nettiajanvarauksen kautta osoitteessa virrat.terveytesi.fi. Nettiajanvaraus on avoinna rokotteiden saatavuuden mukaan. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen ajanvaraukseen, voit soittaa alla olevaan numeroon.

Kannattaa ottaa rokote! Varaa aika netissä tai puhelimitse!

Mikäli olet yli 35-vuotias, etkä jostain syystä ole vielä saanut rokoteaikaa tai sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen ajanvaraukseen, pyydämme sinua ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä alla olevaan numeroon ajan varaamiseksi.
Puhelinajanvaraus 044 0321 043 ma-pe klo 13-15

Rokotuspaikat

VIRRAT: Terveyskeskus, aikuisneuvola, Sairaalantie 1
RUOVESI: Terveyskeskus, aikuisneuvola, Honkalantie 10

Keiturin sote

Takaisin