A

Laivaranta

Vierasvenesatama: Laivarannantie 5, 34600 Ruovesi

A ja B-laiturit on varattu kausipaikan varanneille.

C-laituri toimii pääasiallisesti vierasvenelaiturina, lyhytaikaiseen pysäköintiin vuorokausihinnoittelulla. Lyhytaikaiseen pysäköintiin ei oteta varauksia, vaan periaatteena on, että jos C-laiturilla on vapaata siihen voi pysäköidä. Poikkeuksena on Varattu-kylteillä merkityt paikat, jotka ovat kausipaikan varanneiden käytössä. Kun C-laiturista poistuu, paikka vapautuu seuraavan veneilijän käyttöön.

Kausivaraukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen venepaikat(ät)ruovesi.fi tai puhelimitse alla näkyvään numeroon. Ilmoituksen yhteydessä tulee kertoa seuraavat tiedot: oma nimi, puhelinnumero, laskutusosoite, veneen nimi sekä tieto siitä käyttääkö sähköä.

Lyhytaikaista yön yli pysäköintiä käytettäessä tulee veneilijän ilmoittautua Rantamakasiiniin, josta hän saa veneen pysäköintiin oikeuttavan ja veneen keulaan kiinnitettävän merkin.
Pysäköintimaksu maksetaan ilmoittauduttaessa Rantamakasiiniin. Veneilijä arvioi, montako yötä vene on pysäköitynä. Maksu voidaan suorittaa joko käteisellä tai pankkikortilla. Pysäköinti on mahdollista myös maksaa laskua vastaan. Silloinkin ilmoittaudutaan Rantamakasiiniin, mutta muuten noudatetaan samaa menettelyä kuin kausivarauksessa lisättynä tiedolla, kuinka monta yötä vene on satamassa.
Mikäli veneilijä saapuu satamaan Rantamakasiinin jo sulkeuduttua, tulee hänen ottaa sinne yhteyttä paikan avauduttua seuraavana päivänä tai oltava yhteydessä alla olevaan puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Rantamakasiini on avoinna: 21.6. – 14.8. kello 10:00 – 17:00.

Hinnat, sisältäen ALV:n.
Puomipaikka, pieni: 175,00 €/kausi. Puomipaikka, iso: 245,00 €/kausi. Poijupaikka: 245,00 €/kausi. Lyhytaikainen pysäköinti: 12,50 €/vuorokausi, max. 5 vuorokautta. Sähkö, muu kuin lämmitys: sisältyy hintaan. Lämmityssähköstä on sovittava teknisen toimiston kanssa.
Satamassa on suihkut, WC, septitankin tyhjennyspiste, vaatepesukone. Laitureilla on juomavesipisteet.

Pusunvuolle
Hinta, sisältäen ALV:n kaikki paikat: 80,00 €/kausi. Soutuveneet rannalla: maksuton.

Kotvion loosit
Hinta, sisältäen ALV:n kaikki paikat: 63,00 €/kausi. Soutuveneet rannalla: maksuton.


Lisätiedot ja varaukset: Petri Kauppinen, p. 044-7871252 tai sähköpostilla: venepaikat(ät)ruovesi.fi

Muut laivarannan palvelut

Rantamakasiini: Kesämyymälä avoinna ma-la 15.6.-15.8.2020 klo 10.00-17.00. Paikallisia käsitöitä ja elintarvikkeita, esitteitä ja matkamuistoja.
Uimalaitos: Laivarannan tuntumassa.
Runebergin lähde: rantapolku 600 m.
Ruoveden Rantaravintola, avoinna kesäaikaan.
S/S Tarjanne, liikennöi Tampereen ja Virtain välillä kesäkuun alusta elokuun alkuun.
M/S Katrina, ravintolalaiva Ruoveden Laivarannassa kesäajan.
Kirkkoveneet: Ruoveden kotiseutuyhdistys, kirkkoveneitä vuokrattavissa 2 kpl (15 hankainparia).

Ruoveden matkailuinfo avoinna kesäkuun alkupuolelta elokuun puoleen väliin päivittäin 11.00–18.00 Viljamakasiinissa, Ruovedentie 5, p. 044 787 1388, s-posti: matkailu(ät)ruovesi.fi.