A

Nuorten kesätyöt

NUORI KESÄTYÖNHAKIJA

Ruoveden kunta työllistää 12 ruovesiläistä nuorta kesätöihin kunnan eri osastoille seuraavasti: työsuhde 4 viikon mittainen, työaika 7h / päivä.

Jos haet kunnalle kesätöihin, täytä sähköinen kesätyöhakukaavake 

Valinta ja mahdollinen arvonta suoritetaan yleensä viikon 18 aikana. Nuori voi saada vain yhden kunnan tarjoaman kesätyömahdollisuuden.

NUORTEN TYÖLEIRI

Järjestetään kesäkuun alussa Tuuhosen leirikeskuksessa. Erillinen haku.
Mahdollisuus 10 päivän työharjoitteluun paikallisessa yrityksessä. Työleiri tarkoitettu 2009 syntyneille ja vanhemmille  nuorille. Leirille pääsevät ensisijaisesti he, joilla ei ole muuta kesätyötä. Työleiristä ja mahdollisesta harjoittelujaksosta maksetaan 22 € / päivä.  Hakukaavakkeita saa nuorisotoimistosta (os. Ruovedentie 32), minne hakukaavake myös palautetaan. Valituille lähetetään leirikirje.

Työleiri hakulomake (pdf). Lisätietoja: vapaa-aikaohjaaja Jukka Majala  puh. 044 787 1373.

Yrittäjät

Ruoveden kunta tukee myös ruovesiläisiä nuoria työllistäviä yrityksiä 220 eurolla. Työllistämisaika vähintään 2 viikkoa. Kaavake (pdf) tulostettavissa tästä. Lomakkeen palautus kunnantalolle.

4H-kesäyritystuki

Ruoveden kunta tukee ruovesiläisiä nuoria 220 eurolla starttirahatyyppisesti oman 4H-yrityksen perustamiseen. Kesäyritystukea haetaan Ruoveden 4H-yhdistyksen kautta www.4h.fi/ruovesi tai teija.perttula(ät)4h.fi.

Ota yhteyttä

Vapaa-aikaohjaaja, liikunta, vapaa-aika ja nuoret

Ota yhteyttä