Ladataan tietoja...
A

Elinkeinopalvelut

Palvelemme Ruoveden alueen yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Autamme luomaan yrityksellesi mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja. Tarjoamme yrityksille erilaisia neuvonta- ja kehittämispalveluita oli kyseessä sitten alkava yrittäjä tai jo pidempään toiminut yritys. Vastaamme myös alueen sijoittumispalveluista eli ole yhteydessä meihin, mikäli yritystontti tai uudet toimitilat ovat ajankohtaiset.

Yritysneuvonta 

Tarjoamme neuvontapalveluita yrittäjyydestä kiinnostuneille, yrityksen perustamista suunnitteleville ja yritystoimintaansa kehittävillä. Neuvontapalvelumme auttavat myös tuki- ja rahoitusmahdollisuuksien selvittämisessä sekä yritysten työvoima- ja koulutustarpeisiin liittyvissä asioissa.

Sijoittumispalvelut 

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja tai onko yritystontin osto ajankohtaista? Ruoveden elinkeinopalvelut auttaa alueelle sijoittumista harkitsevia sekä alueella toimivia yrityksiä löytämään itselleen sopivat toimitilat ja meidän kauttamme saat myös tietoa alueen yritystonteista.   

Matkailu 

Ruovesi on vireä matkailukunta ja kesäisin asukaslukumme nouseekin merkittävästi. Tule meille kokemaan Helvetinjärven kansallispuisto tai risteilemään Tarjanne-laivalla, jolla pääsee meiltä aina Tampereelle saakka. Ruoveden elinkeinopalvelut vastaa kunnan matkailusta. 

Markkinointi 

Elinkeinopalvelut vastaa myös kunnan markkinoinnista ja näkyvyydestä erilaisissa medioissa. Osallistumme myös vuosittain useammille messuille eri paikkakunnilla.  

Ruoden elinkeinostrategia 

Ruoveden kunnan elinkeinostrategia (pdf)

Yhteistyössä: 

Yritystulkki banneri

Ota yhteyttä