A

Nuorten kesätyöt

Ruoveden kunta työllistää ruovesiläisiä nuoria kesätöihin kunnan eri osastoille.Tarkemmat tiedot keväällä 2020.

Yrittäjät
Ruoveden kunta tukee nuoria työllistäviä, ympäri vuoden toimivia yrityksiä 200 eurolla. Työllistämisaika vähintään 4 viikkoa. Yrityskaavakkeita saatavana kunnantalon infosta. Yksi nuori/yritys.

4H-kesäyritystuki
Ruoveden kunta tukee nuoria 200 eurolla starttirahatyyppisesti oman 4H-yrityksen perustamiseen. Kesäyritystukea haetaan Ruoveden 4H-yhdistyksen kautta.
www.4h.fi/ruovesi tai teija.perttula(ät)4h.fi.

Nuoret kesätyönhakijat
Jos haet kunnalle kesätöihin, täytä Kesätyökaavake20kunta, jonka voi tulostaa. Kaavakkeita on myös kunnantalon infossa, Ruovedentie 30, minne myös hakemukset palautetaan. Valinta ja mahdollinen arvonta suoritetaan viikon 17 aikana. Nuori voi saada vain yhden kunnan tarjoaman kesätyömahdollisuuden.

Nuorten työleiri
Tuuhosen leirikeskuksessa on vuosittain kesällä mahdollisuus 10 päivän työharjoitteluun paikallisessa yrityksessä. Leirille pääsevät ensisijaisesti ne nuoret, joilla ei ole muuta kesätyötä. Työleiristä ja mahdollisesta harjoittelujaksosta maksetaan 19 €/päivä. Hakukaavakkeita saa nuorisotoimistosta, minne ne myös palautetaan. Valituille lähetetään leirikirje.

Lisätietoja: vapaa-aikaohjaaja, p. 044 787 1373.

Ruoveden kunta