A

Tuuhosen leirikeskus

Tuuhosen leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla saarella, 17 km Ruoveden keskustasta Virtain ja Haapamäen suuntaan. Leirikeskus sopii erinomaisesti kurssien ja juhlien järjestämiseen tai muuten vain lomailuun. Leirikeskuksen osoite on Tuuhoskyläntie 337.

Vuodepaikkoja on 32. Pihapiirissä on kaksi leirintämökkiä, majoitus 2-3 henkilöä mökkiä kohden. Alueella myös kaksi puulämmitteistä saunaa, paviljonki sekä puuvarasto. Ranta laitureineen sopii hyvin uimiseen ja veneellä rantautumiseen. Tuuhoskyläntien toiselta puolelta löytyy nurminen pelikenttä vuokraajien käyttöön. Nuotiopaikalta voit ihailla auringonlaskua. 

Varaus alkaa klo 14.00 ja luovutus klo 12.00. Tulo- ja lähtöaika soviteltavissa varauksien mukaisesti (tällöin ota yhteyttä Jukka Majalaan). 

Majapaikasta löytyy vuodevaatteet, mutta varaajan tulee itse huolehtia mukaansa vuodevaatteet (aluslakana, pussilakana ja tyynyliina) sekä pyyhe.

Asiakkaalle kuuluu jälkiensä siivous. Ylimääräisestä jälkisiivouksesta laskutetaan.

Vuorokausimaksut (sis. alv 10 %)

  • paikkakuntalaiset (ei henkilömäärärajoitusta) 200 €/vrk
  • ulkopaikkakuntalaiset (ei henkilömäärärajoitusta) 250 €/vrk.

Päivävuokrat esim. kokous- ja juhlakäyttöön neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tuuhoskylän yhdistyksille leirikeskuksen päiväkäyttö on ilmaista.

Peruuttamatta jätetyistä varauksista laskutetaan puolet vuorokausimaksusta. Peruutusaika 14 vrk ennen varausta.

Tiedustelut ja varaukset:

Vapaa-aikaohjaaja Jukka Majala
p. 044 7871 373
s-posti: jukka.majala(ät)ruovesi.fi

_______________________________

Talonmies: 
Jussi Ala-Tuuhonen 
p. 0500 238 239