A

Lukupiirit

Miten lukupiiri toimii?

Kirjastossa kokoontuvissa lukupiireissä keskustellaan luetuista kirjoista, jotka on valittu yhdessä etukäteen. Lukuelämyksien lisäksi lukupiiri tarjoaa yhdessäoloa ja näkökulmia. Ajatustenvaihto virkistää ja innostaa!

Lukupiirien aikataulut ja luettavaksi valitut kirjat löytyvät etusivulta ja kirjaston ilmoitustaululta.

Kirjasto varaa valittuja kirjoja valmiiksi lukupiirin osallistujille. Kaikki lukupiirikirjat voi noutaa kirjaston palvelutiskiltä ilman varausmaksua.

Lukupiirit ovat avoimia kaikille kirjojen ja lukemisen ystäville. Mukaan voi tulla, vaikka ei ole lukenut käsiteltävää kirjaa!

Kirjaston lukupiirit

Jännityslukupiiri

Jännityslukupiiri kokoontuu joka kuukauden toisena keskiviikkona klo 17.00 (kesäkuukausina klo 18.00). Jännityslukupiiri sopii rikos- ja jännityskirjallisuuden ystäville. Lukupiirissä on tilaa uusille osallistujille.

Päivälukupiiri

Päivälukupiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen keskiviikko klo 13.00. Vetäjänä toimii Tapani Uusiniitty. Lukupiirissä on tilaa uusille osallistujille.

Iltalukupiiri

Iltalukupiirissä tapaamiset sovitaan joustavasti osallistujien kesken. Pääsääntöisesti on kokoonnuttu keskiviikkoisin kerran kuussa klo 17.00. Kesäkuukausina piiri on tauolla. Lukupiirissä on tilaa uusille osallistujille.