A

Maalaispojan lauluja ja Manserokkia: Mikko Alatalo ja Jukka & Maija Linkola Combo

Aika:  5.7.2024 19.00 - 22.00
Paikka:   Pihlajalahden seurantalo
Osoite:   Pihlajalahdentie 766, Ruovesi

Kuvaus

Pihlajalahden kesäkonsertti pe 5.7. klo 19.00: Maalaispojan lauluja ja Manserokkia, Mikko Alatalo ja Jukka & Maija Linkola Combo.

Mikko Alatalo konsertoi Pihlajalahden Nuorisoseuran talolla yhdessä Jukka & Maija Linkola Combon kanssa. Konsertissa kuullaan Maalaispojan lauluja kuten 11 virran maa, Kiiminkijoki, Leuhkat eväät sekä lauluja Mikko Niskasen Ajolähtö-elokuvasta. Harri Rinne ja Mikko ovat tehneet monia rakkauslauluja, joista kuullaan mm. Ihmisen ikävä toisen luo, Kissanpentu ja Viivy vielä hetki. Myös yleisön suosikit Suojelusenkeli ja Hyasinttien aika kuuluvat ohjelmistoon.

Juice Leskisen ja Coitus Intin ensimmäisestä albumista on kulunut 50 vuotta. Juhlan kunniaksi Mikko ja Combo vetävät myös Coitus Int-biisejä kuten Per Vers, runoilija ja Hän hymyilee kuin lapsi. Mikko julkaisi äskettäin gospel-levyn, jolta kuullaan suomi-versio Kyyneleet taivaassa Eric Claptonin Tears in heaven-laulusta. Luvassa on siis koko kattaus Mikko Alatalon uralta 50 vuoden ajalta.

Luvassa on naurua ja itkua, hyvin tunteellinen ja koskettava ilta Ruoveden kesäillassa. Tervetuloa tähän ikimuistoiseen ikuisen maalaispojan konserttiin! Ja ilta jatkuu tansseilla.

« Takaisin