A

Ruovesi Pride 2024

Aika:  13.7.2024 12.00 - 18.00
Paikka:   Vinhan kirjakauppa
Osoite:   Ruovedentie 15, Ruovesi

Kuvaus

Ruovesi Pride 2024 la 13.7. klo 12.00-18.00 Vinhan kirjakaupalla.

Tervetuloa viettämään Ruoveden neljättä Pride-tapahtumaa! Tapahtuma alkaa klo 12 kulkueella Vinhan kirjakaupan alapihalta. ulethan hyvissä ajoin paikalle ennen lähtöä. Kulkueen reitti on osittain sama kuin viime vuonna eli: Ruovedentie 15-Kuruntie-Urheilutie-Honkalantie-Pirkantie-Ruovedentie-Laivarannantie-Ruovedentie 15.

Kulkueen jälkeen perinteisesti puheita ja livemusiikkia Vinhan puutarhassa. Tänä vuonna puhumassa on mm. PAM Pirkanmaalta Outi Mikkola sekä Setan edustaja. Esiintyjinä on tänä vuonna upeat Helmi Ada ja
Marika Salo. Vinhalta on mahdollista ostaa maukkaita hodareita (kasvis ja liha), muita herkkuja ja virvokkeita. Myös puutarha on anniskelualuetta, eli omat eväät saa jättää kotiin.

Runsaasti pysäköintitilaa löytyy Vinhan välittömästä läheisyydestä, apteekki- ja pankkirakennuksen takaa.

Esteetön kulku kirjakauppaan käy terassin kautta, rakennuksen etupuolelta. Kaupasta löytyy yksi esteetön vessa. Puutarhaan pääsee kulkemaan rakennuksen viereistä alamäkeä, helpompi esteetön kulku Ritoniemen navettarakennuksen kautta tietä pitkin. Tarvittaessa opastamme mielellämme paikan päällä.

Luonnollisesti pidämme yhdessä huolta alueen siisteydestä eli roskat laitamme roskiin jne.

Kannattaa varata runsaasti aikaa kirjakaupan tarjonnan ja taidenäyttelyn tutkimiseen.

Kysyttävää, kerrottavaa?
kaislakerttu.keinonen@gmail.com

« Takaisin