A

Sähköiset palvelut tutuksi -kuntakierros aloittaa Pirkanmaalla

18.09.2023


Tiedätkö, mitä sähköisiä palveluja Pirkanmaan hyvinvointialueella on? Hyvinvointialue järjestää syksyllä kiertueen, jossa pirkanmaalaiset pääsevät tutustumaan oman asuinkuntansa tarjoamiin sähköisiin palveluihin. Tapahtumapisteillä saa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa palveluiden käyttöön ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
Kiertue alkoi kesäkuussa Kuhmoisista ja jatkaa lokakuusta alkaen eri paikkakunnille.

Sähköisten palveluiden kuntakiertueen lokakuun aikataulu:

1.10. Tampere, Tampereen päivä, Keskuspaloasema kello 10–15.
3.10. Nokia, Ikävinkki-tapahtuma, kirjasto- ja kulttuuritalo Virta kello 11–14.
3.10. Ruovesi, Ruoveden kunnankirjasto 10–13.
5.10. Valkeakoski, ikäihmisten syystapahtuma, Valkeakosken liikuntahalli kello 13–15.
6.10. Lempäälä, Lempäälä-talo kello 11–14.
14.10. Ylöjärvi, Elonkorjuu markkinat, kauppakeskus Elo kello 11–15.
20.10. Virrat, Hyvinvointimessut, Virtain yhtenäiskoulu kello 12–16.
23.10. Sastamala, paikat vahvistetaan myöhemmin.
Seuraa loppusyksyn täydentyvää aikataulua ja tapahtumapaikkoja verkkosivuiltamme osoitteesta pirha.fi/sahkoisten-palvelujen-kiertue.

Olethan jo ottanut käyttöön sähköisen asioinnin mahdollisuudet?
Jo yli 90 000 pirkanmaalaista on kirjautunut sähköiseen asiointiin. Palvelussa voi asiointikunnasta riippuen varata, siirtää ja perua aikojasi sekä täyttää sähköisiä lomakkeita, kuten yhteydenotto- tai esitietolomakkeita. Sähköinen asiointi vaatii aina vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Pirha-Chatissa palvelee chattibotti ja eri palveluiden ammattilaiset
Chattibotti Pirbotti vastaa Pirha-chatissa ympäri vuorokauden. Se osaa vastata yleisimpiin kysymyksiin ohjaamalla löytämään etsimääsi tietoa tai ohjautumaan oikeaan palveluun. Jos Pirbotti ei tiedä vastausta, voit siirtyä keskustelemaan Pirkanmaan hyvinvointialueen ammattilaisten kanssa palveluiden aukioloaikojen mukaisesti.

Pirha-chat löytyy jokaiselta pirha.fi-verkkosivulta. Saat avattua sen klikkaamalla oikean alakulman vihreää puhekuplaa. Pirkanmaan hyvinvointialueen kaikkiin sähköisiin palveluihin pääset tutustumaan osoitteessa pirha.fi/sahkoiset-palvelut-kaytossasi.

Takaisin