A

Avoinna Ruoveden kunnan asianhallintasihteerin toimi

16.05.2022

Tehtäväsi keskeisenä osana on toimia hallintojohtajan alaisuudessa toteuttaen kunnan laadukasta asiain- ja arkistonhallintaa ja olla apuna niiden kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu muita monipuolisia toimistotehtäviä kuten toimia Dynasty-asianhallintaohjelmiston pääkäyttäjänä. Tehtäviisi kuuluvat myös muun muassa valtuuston, hallituksen ja eräiden lautakuntien kokouskutsujen ja asialistojen valmistelussa mukana oleminen, pöytäkirjojen kokoaminen sekä otteiden lähettäminen.

Toimeen valinnan edellytyksenä on vähintään suoritettu soveltuva 2. asteen tutkinto. Katsomme kuitenkin eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon sekä kokemuksen kunta-alan tehtävistä. Eduksi katsomme myös Dynasty10-asianhallintajärjestelmän tuntemuksen ja arkistointiasioiden tuntemuksen.

Odotamme, että olet halukas oppimaan uutta ja kiinnostunut oman työsi kehittämisestä. Olet tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Palkkaus KVTES:n mukaan. Jos tunnistat yllä mainitusta tekstistä itsesi, niin odotamme hakemustasi ja tarjoamme sinulle kauniissa ja viihtyisässä Ruoveden kunnassa, hyvässä porukassa monipuolisen työn, jossa on myös mahdollisuus kehittyä ja kehittää kunnan palveluja.

Vapaamuotoiset hakemukset + CV 29.5.2022 mennessä osoitteella kirjaamo(ät)ruovesi.fi.
Otamme huomioon ensimmäisen haun hakemukset.

 

Lisätietoja:
Ville Happonen
hallintojohtaja
Ruoveden kunta
ville.happonen(ät)ruovesi.fi
puh. 044 787 1301

Logoruovesi

Takaisin