A

Kesätyöpaikka matkailuinfon neuvojana (2 avointa paikkaa)

31.03.2021

MATKAILUINFON NEUVOJA (2 avointa paikkaa)
Ruoveden kunnan matkailuinfo, Laivarannantie 2 .
Työhön valitaan kaksi henkilöä.

Ruoveden kunta on 4400 asukkaan kunta Ylä-Pirkanmaalla. Matkailu on yksi kehittyvistä toimialoista Ruovedellä. Kunnan matkailupisteet ovat avoinna kesäkuusta elokuun puoliväliin asti. Matkailun asiakaspalvelija on avainasemassa vierailijan saamassa kokemuksessa, ja siten kunnan tärkeä edustaja.

Tehtävänkuvaus ja hakijan osaaminen
Matkailuinfon neuvojan tehtäviin kuuluu kyselyihin vastaaminen (puhelin ja sähköposti) sekä asiakaspalvelu paikan päällä matkailuinfon tiloissa. Työhön sisältyy mm. matkailijoiden opastamista Ruoveden nähtävyyksistä ja palveluista, kesänäyttelyn valvontaa sekä esitteiden ja muun markkinointimateriaalin esillepanosta huolehtimista. Matkailuinfo on avoinna osoitteessa Laivarannantie 2, joka päivä klo 10-17 ajanjaksolla 5.6 - 15.8.2021. Työntekijä saa perehdytyksen Ruoveden matkailuun ennen asiakaspalvelujakson alkamista.

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, reippautta ja intoa Ruoveden markkinoimiseen. Luotettavuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä, kuten myös kiinnostus oppia uutta Ruovedestä ja jakaa tietoa toisille. Kesällä 2021 yleisö tulee koostumaan lähinnä kotimaan matkailijoista, mutta ruotsin ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Työ alkaa 5.6.2021 ja päättyy 15.8.2021. Toukokuun aikana järjestetään palkallinen perehdytyspäivä.
Lähetä hakemuksesi 15.4.2021 mennessä osoitteeseen matkailuinfo@ruovesi.fi
Lisätietoja: Ruoveden kunta, elinkeino-osasto, Vuokko Mäenpää, vuokko.maenpaa@ruovesi.fi

Takaisin