A

Kesätyöpaikka matkailupisteen kesätyöntekijä/myyjänä (2 paikkaa)

31.03.2021

MATKAILUPISTEEN KESÄTYÖNTEKIJÄ/MYYJÄ (2 avointa paikkaa)
Ruoveden kunnan matkailupisteet: Viljamakasiini (Ruovedentie 5) ja Rantamakasiini (Ruoveden laivaranta).
Työhön valitaan kaksi henkilöä.

Ruoveden kunta on 4400 asukkaan kunta Ylä-Pirkanmaalla. Matkailu on yksi kehittyvistä toimialoista Ruovedellä. Kunnan matkailupisteet ovat avoinna kesäkuusta elokuun puoliväliin asti. Matkailun asiakaspalvelija on avainasemassa vierailijan saamassa kokemuksessa, ja siten kunnan tärkeä edustaja. Kesällä 2021 Ruovedellä toimii matkailuinfon lisäksi kaksi muuta kunnan turistipalvelupistettä, joissa kummassakin matkailijan opastuksen lisäksi on myös kesämyymälä.

Viljamakasiinissa os. Ruovedentie 17, on vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä paikallisten tuotteiden ja matkamuistojen myymälä. Viljamakasiini on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-18 ajanjaksolla 8.6 - 15.8.2021.
Rantamakasiini toimii Ruoveden Laivarannassa, ja pienen kesämyymälän lisäksi se toimii myös satamatoimistona. Myymälästä löytyy paikallistuotteita, kahvia ja virvokkeita. Rantamakasiini on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10-17 ajanjaksolla 21.6 - 14.8.2021.

Tehtävänkuvaus ja hakijan osaaminen
Matkailupisteen työntekijöiden tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu sekä muut myymälän toimintaan liittyvät asiat. Myyjä vastaa, että tuotteet ovat houkuttelevasti esillä, tila on siisti ja viihtyisä, ja asiakkaat saavat haluamansa avun. Myyjä tilaa yrityksiltä lisää tuotteita, vastaa tuotteiden vastaanotosta ja esillepanosta, hoitaa kassan sekä kassan tilityksen. Työhön voi sisältyä myös matkailijoiden opastamista Ruoveden nähtävyyksistä ja palveluista, kesänäyttelyn valvontaa (Viljamakasiini), kahvin keittoa (Rantamakasiini) sekä esitteiden ja muun markkinointimateriaalin esillepanosta huolehtimista. Työntekijä saa perehdytyksen myymälätyöhön ja Ruoveden matkailuun ennen asiakaspalvelujakson alkamista.

Asiakaspalvelutaito, reippaus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä. Toivomme hakijalta myös kiinnostusta ja intoa Ruoveden markkinointiin. Luotettavuus ja sosiaaliset taidot ovat tärkeitä, kuten myös kiinnostus oppia uutta Ruovedestä ja jakaa tietoa toisille. Kesällä 2021 yleisö tulee koostumaan lähinnä kotimaan matkailijoista, mutta ruotsin ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.
Huom. Rantamakasiinin myyjän työ edellyttää hygienia-passia.

Työ alkaa 5.6.2021 ja päättyy 15.8.2021. Toukokuun aikana järjestetään palkallinen perehdytyspäivä.
Lähetä hakemuksesi 15.4.2021 mennessä osoitteeseen matkailuinfo@ruovesi.fi
Lisätietoja: Ruoveden kunta, elinkeino-osasto, Vuokko Mäenpää, vuokko.maenpaa@ruovesi.fi

Takaisin