A

Ruoveden kunnan koronainfo 26.11.2021

26.11.2021

Maskisuositus on voimassa kaikille yli 12-vuotiaille.

Kunnan kokoukset ja työskentely

Kokoukset voidaan järjestää etäyhteyksin tai perinteisesti kokoontumalla voimassaolevaa kokoontumisrajoitusta ja turvaohjeita noudattaen. Kokouksiin on suositeltavaa osallistua hybridinä tai kokonaan etänä. Sisällä tapahtuvista yli 10 hengen kokoontumisista on tehtävä turvallisuussuunnitelma ja toimitettava se hallintolääkärille.  -> Ei tarvitse tehdä jos on suoraan työhön liittyvä asia, jos on kutsutilaisuus niin on hyvä tehdä suunnitelma muistisäännöksi mutta ei tarvitse lähettää ellei kyseessä ole AVI:n rajoitusten mukainen iso tapahtuma.

Hybridityösuositus jatkuu.


Tapahtumat

Ulkotapahtumia voidaan järjestää voimassaolevaa kokoontumisrajoitusta ja turvaohjeita noudattaen. Ulkona tapahtuvista yli 50 hengen tilaisuuksista on tehtävä turvallisuussuunnitelma ja toimitettava se hallintolääkärille.  -> ulkotapahtumiin ei ole rajoituksia

 

Kunnantalo ja sivistysosasto

Kunnantalo ja sivistysosasto ovat auki arkisin klo 9 – 15. Suosittelemme sopimaan tapaamisajasta etukäteen ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan puhelinta tai sähköpostia asioiden hoitamiseen.


Työpajat

Työpajat ovat auki.


Perusopetus

Kouluterveydenhuolto tiedottaa perheitä yli 12-vuotiaiden rokotuksista. -> kohdennetut koulurokotukset on saatettu loppuun 3.11.2021 . Rokotukseen voi varata ajan Keiturin soten sivujen kautta.


Varhaiskasvatus

Maskisuositus on voimassa huoltajille lasta tuotaessa ja haettaessa. Huoltajat vastaavat itse maskeistaan. Lapset tuodaan ainoastaan ulkoeteiseen saakka, josta varhaiskasvatuksen henkilöstö noutaa heidät. Lapsen haku hoidosta tapahtuu pihalta. Työntekijät käyttävät maskeja töissään


Jäähalli

Jäähalli on auki normaalisti.


Kunnan urheilukeskuksen kuntosali ja muut sisäliikuntatilat

Kunnan urheilukeskuksen kuntosali on käytössä. Samanaikaisesti paikalla voi olla enintään 10 henkilöä. Ei ole rajattu henkilömäärää vaan nyrkin suositus on, että kaikilla on riittävästi tilaa.  Kuntosalin siivousta tehostetaan.


Ulkoliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä.


Honkalan kuntoallas

On auki.


Nuorisotila Vintti

Palvelee normaalisti koronaturvallisuusmääräykset huomioiden.


Kirjasto ja kirjastoauto

Kirjasto on avoinna koronaturvallisuusmääräykset huomioiden.


Ruoveden opisto

Opisto tiedottaa toiminnasta omalla verkkosivullaan.


Ruoveden kunnan asiointiliikenne

Asiointiliikenne jatkuu turvaohjeita noudattaen.


Ruoveden kunnan tiedotus

Kunnan ajantasaisimmat koronalinjaukset saat seuraamalla kunnan verkkosivuja (www.ruovesi.fi) sekä Facebookia. 


Vähävaraisten maskijakelu

Ruoveden kunta hoitaa vähävaraisten kasvomaskien jakelun keskitetysti kunnantalolta ajanvarauksella. Maskeja jaetaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9–12. Ennen kuin maskeja noutaa tulee olla yhteydessä kanslisti Heikki Maunuun heikki.maunu(ät)ruovesi.fi tai 044 787 1378 ja sovittava maskien hakuaika.


Koronapassin käyttöönottoa valmistellaan kunnassa ja viedään kunnanhallituksen päätettäväksi 2.12.2021.

 

Lisätietoja
Eeva Viitanen
kunnanjohtaja
eeva.viitanen(ät)ruovesi.fi
044 787 1300

Logoruovesi

Takaisin