A

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvoston tehtävänä on edistää viranomaisten, ikääntyneiden eläkeläis- ja muiden järjestöjen yhteistoimintaa sekä edesauttaa ikääntyneiden osallistumista ja vaikuttamista kunnalliseen päätöksentekoon. Vanhusneuvosto osallistuu palveluiden suunnitteluun sekä seuraa ja arvioi palveluiden toteutumista. Vanhusneuvosto tekee esityksiä ja aloitteita sekä antaa lausuntoja kunnan viranomaisille ikääntyneitä koskevissa kysymyksissä.

Ruoveden kunnan vanhusneuvosto on Ruoveden alueella toimiva ikäihmisten, vanhusjärjestöjen ja kunnan yhteistyöelin, jonka tarkoituksena on varmistaa ja huolehtia kunnan ikääntyneen väestön vaikutus- ja osallistumismahdollisuuksista.

Vanhusneuvosto 2017–2021

Timo Ikkala, puheenjohtaja, p. 050 5479455.
Kyösti Karilainen, varapuheenjohtaja, p. 044 0829477.
Hanna-Leena Simonen, sihteeri, p. 044 715 1333, s-posti: hanna-leena.simonen(ät)virrat.fi.
Jäsenet: Helena Korppoo, Eila Virkajärvi, Jouko Kujanpää, Aune Tolppanen, Raija Syrjänen, Eeva Pohjonen, Raimo Pusa, Salme Lehtonen, Sinikka Jokinen, Timo Harsu.

Varajäsenet: Reijo Kärkelä, Sirkka-Liisa Niininen, Liisa Kangaspusu, Eila Haavisto, Olli Kivimäki, Pirjo Pajunen, Salme Saarinen, Tapio Kähkönen, Heikki Juurakko, Erkki Järvinen.

Pöytäkirjat